Munakoiso-sitruunapasta

Ennen ruoan valmistusta viipaloi munakoiso ja ripottele siivujen päälle suolaa, anna munakoisojen "itkeä" ylimääräistä nestettä pois 1-2 tunnin ajan.

Pyyhi ylimääräinen neste ja suola munakoisoista esimerkiksi talouspaperiin.

Paista valkosipuli ja sipuli pehmeäksi oliiviöljyssä.

Lisää 2-3 sitruunan raastettu kuori ja mehut.

Lisää munakoiso, ja hauduta kannen alla kypsäksi.

Lisää pari desiä kermaa, ja mausta kastike suolalla ja kunnon tujauksella pippuria.

Sekoita kastike al dente -tagliatellepastan sekaan.

Aivan uskomattoman herkullista - tämän reseptin myötä munakoison, valkosipulin ja sitruunan liitto on sinetöity ainakin minun kotikeittiössäni!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Hawa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 70g232kcal1.4g2.1g24.6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton70g15kcal0.2g1.1g0g0.1g
Sipuli 35g11kcal0.4g1.7g0.1g0.6g
Valkosipuli 18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Munakoiso 281g63kcal1.4g8.7g0.6g7g
Oliiviöljy 8.8g78kcal0g0g8.8g0g
Nauhapasta, Tagliatelle, Rainbow351g1263kcal42.1g263.1g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1666g3358kcal93.8g559.2g79g16.2g
Valittu annoskoko833g1679kcal46.9g279.6g39.5g8.1g
Annoskoko puolitettuna417g839kcal23.5g139.8g19.8g4.1g
Arvot/100g100g202kcal5.6g33.6g4.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63368