Kirkas kalakeitto

Keitä pilkatut vihannekset kasvisliemessä.

Lisää sei- ja lohipalat, anna lohen nahan antaa makua hetkinen ennen lohikuutioiden leikkaamista.

Lisää kaprikset lopuksi ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 40g12kcal0.4g1.8g0.1g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 417g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g105g63kcal1.6g13.7g0.1g0.9g
Sipuli (kuorittu)33g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g23g6.5kcal0.1g1.4g0g0.6g
Seiti pakaste 67g52kcal11.7g0g0.5g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow8.7g23kcal0.9g0.9g1.7g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu6.7g5.3kcal0.1g1.2g0.1g0.1g
Lohifilee125g244kcal23.4g0g16.9g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro8.3g2.6kcal0.2g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1668g832kcal77.6g42g39g6.6g
Valittu annoskoko834g416kcal38.8g21g19.5g3.3g
Annoskoko puolitettuna417g208kcal19.4g10.5g9.8g1.7g
Arvot/100g100g50kcal4.7g2.5g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113230