Makaronilaatikko

1 ps (400 g)
Pirkka makaroneja
1 rs (400 g)
Pirkka naudan jauhelihaa
1
sipuli
3/4 tl
suolaa
3/4 tl
mustapippuria
1/4 tl
maustepippuria
2 tl
basilikaa
2 tl
timjamia

Munamaito

2
kananmunaa
7 dl
Pirkka kevytmaitoa
1 tl
suolaa

1. Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan, noin 8 minuuttia.

Valuta makaronit.

2. Hienonna sipuli.

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan ja lisää sipulit jauhelihan joukkoon.

Mausta seos suolalla, musta- ja maustepippurilla, basilikalla sekä timjamilla.

Kaada jauhelihaseos ja makaronit isoon voideltuun vuokaan (tilavuus noin 3 l).
3. Sekoita munamaidon ainekset keskenään ja kaada seos vuokaan.

Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.

Ripottele juustoraaste vuoan pinnalle kypsymisen loppuvaiheessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 200g193kcal6g39.2g0.6g2g
Jauhelihakastike, tomaattinen, naudanliha 17 %, suurustamaton 200g297kcal22.4g6.8g19.6g2.4g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g1g3.7kcal0.1g0.6g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 350g160kcal10.5g16.8g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1668g1483kcal92.6g130.4g62.6g10.2g
Valittu annoskoko834g742kcal46.3g65.2g31.3g5.1g
Annoskoko puolitettuna417g371kcal23.2g32.6g15.7g2.6g
Arvot/100g100g89kcal5.6g7.8g3.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=446749