Tomaatti-vuohenjuustopiirakka

Anna pakastetaikinan sulaa jääkaapissa.

Taputtele taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Anna levätä jääkaapissa 1/2 tuntia.

Pistele taikinapohja haarukalla ja taita reunojen tueksi foliosuikaleet.

Paista 225 asteessa alatasolla 10 min.
Poista foliosuikaleet, levitä pesto pohjalle.

Lisää vuohenjuusto nokareina, ripottele silputtua basilikaa ja valkosipulia (0,5dl) päälle.

Levitä ohuet tomaattiviipaleet limittäin pinnalle.

Pirskota mausteeksi balsamicoa ja ripauta suolaa, rouhittua pippuria ja sokeria tai hunajaa sekä tilkka öljyä.

Voit ripotella päälle pinjansiemeniä.

Paista 225 asteessa 15-20 min. Lisää halutessasi pinnalle koristeeksi basilikanlehtiä ja mustia oliiveja.

Alkuperäinen tarkka resepti löytyy osoitteesta www. maku.

fi/reseptit, tähän on vähän vaikea laittaa kaikkea tarkasti!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Promise1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt piirakkataikina (Kymppi), annos 400g299g718kcal20.6g114.6g18.8g9g
Vuohenjuusto President 10%112g214kcal26.9g2.2g11.2g0g
Basilika, tuore75g30kcal2.3g3.7g0.6g2.9g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g299g61kcal1.8g11.4g0.9g4.2g
Balsamico-kastike (Wishbone), annos 20g7.5g12kcal0g0.7g1.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.7g34kcal0g0g3.7g0g
Pestokastike, yrttikastike 30g146kcal2.4g0.4g14.9g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1668g2447kcal109.2g268.4g102.6g35g
Valittu annoskoko834g1223kcal54.6g134.2g51.3g17.5g
Annoskoko puolitettuna417g612kcal27.3g67.1g25.7g8.8g
Arvot/100g100g147kcal6.5g16.1g6.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=59511