Matikkakeitto

Matikka kiehumaan pippurien ja suolan kanssa.

Matikka pois 15 min päästä ja perkaus.

Porkkanat liemeen ja loput kasvikset hetkeä myöhemmin.

Perattu matikka + mateen maksa viimeisenä.

Kerma ja tilli valmiin keiton sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 556 grammaa

Koopra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Made 116g79kcal18.3g0g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 413g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 124g94kcal2.3g19.2g0.2g1.2g
Porkkana 56g18kcal0.3g3.1g0.1g1.4g
Purjosipuli 38g8.6kcal0.7g0.9g0.1g0.8g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g75g128kcal2.6g4.1g11.3g0g
Mustapippuri 1.1g3.1kcal0.1g0.4g0g0.3g
Tilli, tuore 9g2.8kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Ruokasuola jodioitu 1.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1668g668kcal49.2g55.6g24.8g7.8g
Valittu annoskoko834g334kcal24.6g27.8g12.4g3.9g
Annoskoko puolitettuna417g167kcal12.3g13.9g6.2g2g
Arvot/100g100g40kcal2.9g3.3g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=344334