Punajuuri-jauhelihalaatikko

Keitä riisi suolavedessä noin 10 minuuttia.

Ruskista sipuli ja jauheliha ja mausta basilikalla, suolalla ja pippurilla.

Raasta punajuuret ja sekoita riisin kanssa ja laita voideltuun uunivuokaan.

Sekaan munamaito ja uuniin 200 astetta noin tunniksi.

Ruoka Pirkka 10/2010

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 477 grammaa

Satukaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puuroriisi, pirkka35g137kcal2g28.7g0.2g0g
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 263g101kcal2.6g18.1g0.5g6.6g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha140g233kcal26.6g0g14g0g
Maito, Kevyt175g81kcal5.6g8.4g2.6g0g
Kananmuna 50g(kpl)35g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Rypsiöljy 4.9g43kcal0g0g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1670g1279kcal81.6g111.2g50.8g13.4g
Valittu annoskoko835g640kcal40.8g55.6g25.4g6.7g
Annoskoko puolitettuna417g320kcal20.4g27.8g12.7g3.4g
Arvot/100g100g77kcal4.9g6.7g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210339