Makaronilaatikko

1 ps (400 g)
Pirkka makaroneja
1 rs (400 g)
Pirkka naudan jauhelihaa
1
sipuli
3/4 tl
suolaa
3/4 tl
mustapippuria
1/4 tl
maustepippuria
2 tl
basilikaa
2 tl
timjamia

Munamaito

2
kananmunaa
7 dl
Pirkka kevytmaitoa
1 tl
suolaa

1. Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan, noin 8 minuuttia.

Valuta makaronit.

2. Hienonna sipuli.

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan ja lisää sipulit jauhelihan joukkoon.

Mausta seos suolalla, musta- ja maustepippurilla, basilikalla sekä timjamilla.

Kaada jauhelihaseos ja makaronit isoon voideltuun vuokaan (tilavuus noin 3 l).
3. Sekoita munamaidon ainekset keskenään ja kaada seos vuokaan.

Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.

Ripottele juustoraaste vuoan pinnalle kypsymisen loppuvaiheessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 2001g1933kcal60.2g392g6.4g19.8g
Jauhelihakastike, tomaattinen, naudanliha 17 %, suurustamaton 2001g2968kcal224.3g67.8g195.9g24.2g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 10g28kcal1.1g3.8g0.3g2.7g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g10g37kcal1.3g6.2g0.7g0g
Kananmuna kuoreton 550g785kcal68.8g1.7g56.4g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 3502g1596kcal105.1g168.1g52.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16680g14829kcal928.2g1303.2g625.4g102g
Valittu annoskoko8340g7414kcal464.1g651.6g312.7g51g
Annoskoko puolitettuna4170g3707kcal232.1g325.8g156.4g25.5g
Arvot/100g100g89kcal5.6g7.8g3.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=446749