Parsakaalivuoka karppinen

* Paloittele parsakaalin kukinnot, leikkaa varsiosat suikaleiksi, mutta jätä kukkanuput kokonaisiksi.

Pane ne vähään, suolalla maustettuun veteen ja keitä 5 minuuttia.

Valuta.

* Kuori sipulit, puolita ne ja leikkaa suikaleiksi.

Hauduta sipulit voissa tai pekonisiivujen kanssa yhtä aikaisesti.

* Levitä sipulit voidellun vuuan pohjalle.

Asettele päälle parsakaalipalat.

* Sekoita munat, kerma ja mausteet ja kaada seos vuokaan.

Kasvisten ei tarvitse peittyä, koska nesteen pinta nousee uunissa.

* Ripota päälle juustoraaste.

* Kypsennä uunissa (200 astetta) noin 40 min. eli kunnes munaseos on hyytynyt ja pinnassa on kaunis väri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 3494g1225kcal161.4g68.1g10.5g87.4g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus559g1957kcal78.3g2.8g178.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2795g9228kcal55.9g83.9g978.4g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%1398g3215kcal405.3g34.9g167.7g0g
Suola, annos 3g70g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 28g90kcal4.1g5.1g3.6g10.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16688g31428kcal1410g389.6g2678.2g195.8g
Valittu annoskoko8344g15714kcal705g194.8g1339.1g97.9g
Annoskoko puolitettuna4172g7857kcal352.5g97.4g669.6g49g
Arvot/100g100g188kcal8.4g2.3g16g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301994