Johannan bolognese

Ruskista jauheliha.

Sekoita muut aineet kattilassa ja keitä hiljalleen, kunnes kastike alkaa muuttua sakeammaksi.

Lisää jauheliha ja keitä vielä 10 min.
Tarjoa pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Nonnap
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 2333g686kcal13.1g123.6g4.7g44.3g
Vesi2799g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix840g756kcal8.4g176.4g4.2g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g210g42kcal0g13.6g0g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g163g637kcal0.3g158.4g0g0g
Suola, annos 3g58g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 9g29kcal1g2g1g4g
Basilika, kuivattu 9g24kcal1.3g1.9g0.4g3.8g
Paprikajauhe 56g180kcal8.3g10.3g7.3g20.9g
Paistijauheliha 10%1866g3172kcal373.2g0g186.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16688g11050kcal811.2g972.4g408.4g146g
Valittu annoskoko8344g5525kcal405.6g486.2g204.2g73g
Annoskoko puolitettuna4172g2762kcal202.8g243.1g102.1g36.5g
Arvot/100g100g66kcal4.9g5.8g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329160