Nakkikeitto

Huomaa, tämä on suur-annos ja sisältää runsaasti nakkeja :)
Keittoa kannattaa pakastaa annoskokoisissa rasioissa tulevien kiireisten päivien varalle.

*Keitä kuoritut ja lohkotut juurekset ja perunat maustepippurilla ja parilla laakerinlehdellä maustetussa vedessä lähes kypsiksi.

*Lisää paloitellut nakit ja fond du chef.

*Anna kiehua hiljalleen jonkin aikaa.

*Maista/mausta (ehkä ripaus chiliä) sekä lisää persiljaa.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Piimar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aito nakki kevyt (Hk), annos 500g1779g2758kcal249.1g44.5g177.9g3.6g
Peruna, vanha, kuorittu 1271g968kcal23.9g197g2.5g12.7g
Porkkana, tuore915g256kcal5.5g51.2g1.8g22.9g
Selleri, annos 50g127g18kcal1.3g3.8g0g0g
Lanttu 254g73kcal2.5g11.7g0.8g4.6g
Palsternakka 38g24kcal0.2g4.5g0.2g1.7g
Purjosipuli 25g5.8kcal0.5g0.6g0.1g0.5g
Persilja 51g14kcal0.7g0.6g0.1g4.1g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g71g64kcal2.1g2.5g5g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 3812g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16688g8361kcal571.6g632.8g376.8g101.2g
Valittu annoskoko8344g4180kcal285.8g316.4g188.4g50.6g
Annoskoko puolitettuna4172g2090kcal142.9g158.2g94.2g25.3g
Arvot/100g100g50kcal3.4g3.8g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355915