Juuressosekeitto

Keitä juurekset ja survo keitinliemineen.

Lisää ruokakerma, herneet, suolaa, pippurirouhetta, aromisuolaa sekä yrttejä.

Kiehauta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Sara15
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 156g126kcal2.5g26.3g0.1g4.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g62g18kcal0.4g3.7g0.1g1.6g
Peruna, vanha, kuorittu 62g48kcal1.2g9.7g0.1g0.6g
Selleri, annos 50g31g4.4kcal0.3g0.9g0g0g
Lanttu 62g18kcal0.6g2.9g0.2g1.1g
Vesi312g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g7.8g7kcal0.2g0.3g0.5g0.1g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g78g94kcal2.7g2.8g7.8g0g
Herne 62g43kcal3.2g5.8g0.2g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1670g715kcal22.2g104.8g18g20g
Valittu annoskoko835g357kcal11.1g52.4g9g10g
Annoskoko puolitettuna417g179kcal5.6g26.2g4.5g5g
Arvot/100g100g43kcal1.3g6.3g1.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282644