Porkkana-valkosipulikeitto

Kuullota porkkanapaloja ja valkosipulia hetki ruokaöljyssä.

Lisää vesi/kasvisliemi ja rosmariini.

Keitä kunnes porkkanat pehmeitä.

Soseuta ja lisää fraiche.

Mausteeksi voi laittaa mustapippuria.

Lähde: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1337 grammaa

Enja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 313g102kcal1.9g17.4g0.6g8g
Valkosipuli 8.1g8.8kcal0.6g1.3g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Valio fraiche 5%125g113kcal5g9.5g6.2g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow3.8g10kcal0.4g0.4g0.8g0.1g
Ruokaöljy keskiarvo 11g99kcal0g0g11.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1671g665kcal15.8g57.2g37.6g16.6g
Valittu annoskoko836g333kcal7.9g28.6g18.8g8.3g
Annoskoko puolitettuna418g166kcal4g14.3g9.4g4.2g
Arvot/100g100g40kcal0.9g3.4g2.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157204