Jauhottomat jauhelihapihvit

Pehmennä kuivattu tomaatti öljyssä pannulla.

Silppua pekoni ja sipuli.

Lisää kaikki aineet jauhelihan sekaan ja sekoita.

Mausta vielä vaikka provencen yrteillä.

Paista pinnalta ruskeiksi pannulla ja lopuksi 200 asteessa uunissa n.15 min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Timppa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5486g9106kcal1042.3g0g548.6g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, Minaso274g41kcal2.7g5.8g0.5g4.1g
Rypsiöljy 370g3275kcal0g0g370.3g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]1577g5323kcal189.3g0g583.5g0g
Sipuli (kuorittu)549g148kcal7.1g26.3g1.1g9.3g
Suola, annos 3g41g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 55g176kcal8.1g10.1g7.1g20.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16704g36138kcal2499g84.4g3022.2g67.8g
Valittu annoskoko8352g18069kcal1249.5g42.2g1511.1g33.9g
Annoskoko puolitettuna4176g9035kcal624.8g21.1g755.6g17g
Arvot/100g100g216kcal15g0.5g18.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127119