Keräkaalia sinappikastikkeella

Raasta tai suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi.

Murskaa valkosipulinkynnet.

Sekoita muut aineet keskenään kastikkeeksi paitsi kaali.

Kaada kastike kaalin päälle ja anna marinoitua jääpissä vähintään tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g6287g1509kcal75.4g213.7g12.6g132g
Oliiviöljy 485g4289kcal0g0g485g0g
Dijonsinappi, Maille, Original359g252kcal14.4g28.7g10.8g10.8g
Valkoviinietikka (Rajamäen)359g72kcal0g23.3g0g0g
Valkosipuli 216g233kcal17g35.1g1.3g4.5g
Vesi, vesijohtovesi 539g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g108g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16704g12708kcal213.6g601.6g1019.4g294.6g
Valittu annoskoko8352g6354kcal106.8g300.8g509.7g147.3g
Annoskoko puolitettuna4176g3177kcal53.4g150.4g254.9g73.7g
Arvot/100g100g76kcal1.3g3.6g6.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139318