Linssi-papukeitto

Kuumenna öljy padassa ja kuullota pilkottu sipuli siinä.

Lisää tomaattimurska sekä liotetut linssit, currytahna ja valkosipulimurska.

Lisää pavut ja tarpeen mukaan vettä.

Anna keiton porista rauhallisesti ja keitä välillä sekoittaen, kunnes tuntuu olevan kypsää (n. 30-45 minuuttia tai enemmän).

Mausta esimerkiksi suolalla, mustapippurilla, basilikalla.

Voit ripotella keittoannoksen päälle raejuustoa halutessasi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 900g272kcal11.2g43.2g1.8g15.3g
Papu valkoinen, keitetty 1200g1291kcal101.1g167.9g4.2g84g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 600g1911kcal146.2g274.1g11.4g53.4g
Tomaattimurska 2399g705kcal13.4g127.2g4.8g45.6g
Valkosipuli 90g97kcal7.1g14.7g0.5g1.9g
Rajah Mild Curry Paste (10g)120g172kcal4.7g10.4g12.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 2999g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 45g398kcal0g0g45g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16704g9692kcal567.4g1275g160.2g400.4g
Valittu annoskoko8352g4846kcal283.7g637.5g80.1g200.2g
Annoskoko puolitettuna4176g2423kcal141.9g318.8g40.1g100.1g
Arvot/100g100g58kcal3.4g7.6g1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139829