Vatkattu puolukkapuuro

Lisää kiehuvaan veteen sokeri, suola ja vähitellen mannasuurimot, sekoita kokoajan ettei tule paakkuja.

Lisää puolukat ja keittele n. 7min.

Anna jäähtyä (vaahtoutuu paremmin kylmänä) ja vatkaa sähkövatkaimella vaaleaksi vaahdoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Rimppis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 6004g0kcal0g0g0g0g
Puolukka1201g408kcal4.8g81.7g6g31.2g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g528g2145kcal0g528.4g0g0g
Mannasuurimo, tummia ja runsaskuituisia (Nalle), annos 40g600g2102kcal72.1g420.3g13.8g36g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16704g9310kcal153.8g2060.8g39.6g134.4g
Valittu annoskoko8352g4655kcal76.9g1030.4g19.8g67.2g
Annoskoko puolitettuna4176g2328kcal38.5g515.2g9.9g33.6g
Arvot/100g100g56kcal0.9g12.3g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191807