Kukkakaali/parsakaaligratiini

Paloittele ja esikeitä kaalit, ehkä 10-15 min. Tee bechamel -kastike kermasta, voista ja vehnäjauhoista, kiehauta niin että sakenee, lisää tähän juusto.

Kaada kastike ja kaalit uunivuokaan ja paista 200 C noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Linda101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, keitetty, suolaa 4112g980kcal74g89.6g12.3g93.7g
Parsakaali, keitetty, suolaa 2570g893kcal117.7g49.6g7.7g63.7g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g1285g1542kcal43.7g46.3g128.5g0g
Voi 51g373kcal0.6g0.2g41.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 77g265kcal7.9g54g0.9g2.7g
Mozzarella juustoraaste, valio257g745kcal66.8g0g54g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16704g9594kcal621.4g479.4g490.4g320.2g
Valittu annoskoko8352g4797kcal310.7g239.7g245.2g160.1g
Annoskoko puolitettuna4176g2399kcal155.4g119.9g122.6g80.1g
Arvot/100g100g57kcal3.7g2.9g2.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255053