Makkarakeitto hevospaistimakkarasta glut/maidoton

Pilko porkana, lanttu, sipuli ja laita kattilaan kiehumaan.

Lisää maustepippureita, kanaliemikuutiot.

Lisää hetken kuluttua pilkottu makkara.

Lisää vielä persiljaa.

Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g4564g3423kcal86.7g730.2g9.1g45.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g913g256kcal5.5g54.3g1.8g22.8g
Hevospaistimakkara glut/maidoton (K-hvitfelt oy), annos 450g2054g4674kcal246.5g53.4g390.2g0g
Sipuli (kuorittu)456g123kcal5.9g21.9g0.9g7.8g
Lanttu 274g79kcal2.7g12.6g0.8g4.9g
Kanaliemikuutio, maggi, 10 g (Maggi), annos 10g91g224kcal2.6g40.2g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16704g17558kcal699.8g1825.2g816.8g162.2g
Valittu annoskoko8352g8779kcal349.9g912.6g408.4g81.1g
Annoskoko puolitettuna4176g4389kcal175g456.3g204.2g40.6g
Arvot/100g100g105kcal4.2g10.9g4.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264219