Lämmin tonnikala-ruisleipä

Voitele puolikas ruisreikäleivästä ketsupilla.

Halutessasi leikkaa valmiiksi annospaloiksi 4/8 osaan.

Lado päälle tonnikala, tomaatit, katkaravut, kapris ja juustoraaste.

Mausta musta tai sitruunapippurilla.

Aseta uunipellille ja paista 200 noin 20min kunnes juustoraaste on sulanut ja hieman ruskistunut.

Tarjoa salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipäpalat runsaskuituinen, laktoositon (Rainbow), annos 25g2700g6480kcal237.6g1269g48.6g324g
Ketsuppi 720g657kcal9g138.2g2.9g8.6g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)1980g3564kcal455.4g0g158.4g0g
Rainbow kermajuusto (Rainbow), annos 10g900g3510kcal216g9g288g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro180g55kcal3.8g7.6g0.9g5.8g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g72g122kcal5.8g23g0.5g0g
Katkarapu 1800g1231kcal259.9g0g19.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16704g31240kcal2375g2893.6g1038.2g676.8g
Valittu annoskoko8352g15620kcal1187.5g1446.8g519.1g338.4g
Annoskoko puolitettuna4176g7810kcal593.8g723.4g259.6g169.2g
Arvot/100g100g187kcal14.2g17.3g6.2g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267424