Kana-parsakaaliwok

Murskaa valkosipulit ja sekoita se soijakastikkeen ja sokerin kanssa.

Lisää marinadiin pilkotut broilerin palat ja annan maustua noin 30 minuuttia.

Pilko sillä välin parsakaali, paprika ja sipuli.

Laita suureen kasariin kaksi ruokalusikallista öljyä.

Kun öljy on lämmintä kaada kasariin parsakaali ja paprika.

Paista noin kolme minuuttia, jonka jälkeen lisää mukaan sipuli ja paista jälleen noin kolme minuttia.

Lisää joukkoon vielä yksi ruokalusikallinen öljyä sekä marinoituneet kanat.

Kääntele seosta muutaman minuutin ajan.

Lisää sen jälkeen 2,5 desiä vettä sekä kanaliemikuutio.

Anna kiehua hetki, jonka jälkeen lisää maizena.

Hauduta, kunnes kanat ovat täysin kypsiä.

Lisää viimeisenä joukkoon cashewpähkinät.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee,ohutleike,atria 560g/4kpl2880g3456kcal547.2g25.9g123.8g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g90g94kcal7.1g14.7g0.5g1.8g
Soijakastike 240g145kcal12.4g22.8g0.2g0g
Ruokosokeri60g245kcal0g59.9g0g0g
Parsakaali brokkoli 3000g1052kcal138.6g58.5g9g75g
Suippopaprika, makea, Pirkka426g107kcal3.8g19.6g1.7g8.1g
Sipuli (kuorittu)660g178kcal8.6g31.7g1.3g11.2g
Cashewpähkinä 600g3445kcal120g112.8g278.1g21g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g66g185kcal5.6g11.2g12.5g0.1g
Seesamöljy, kylmäpuristettu120g1080kcal0g0g120g0g
Maizena maissitärkkelys210g735kcal1.7g182.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16704g21441kcal1690g1079.6g1094.2g234.4g
Valittu annoskoko8352g10721kcal845g539.8g547.1g117.2g
Annoskoko puolitettuna4176g5360kcal422.5g269.9g273.6g58.6g
Arvot/100g100g128kcal10.1g6.5g6.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272721