Juusto-kinkkusarvet

Sekoita kulhossa vesi, rahka, rypsiöljy, suola ja leivinjuhe sämpyläjauhoihin sekoitettuna.

Lisää lopuksi juustoraaste.

Jos taikina on liian paksua, voi tässä vaiheessa lisätä siihen hieman vettä.

Vaivaa taikina valmiiksi ja jaa se kolmeen osaan.

Kaulitse osat pyöreiksi, noin 1 cm paksuiksi levyiksi ja jaa levyt esim.

torttuhyrrällä kahdeksaan samankokoiseen kolmioon.

Laita kolmioiden leveämpään päähän pala juustoa ja kinkkua ja vaikka jotain kasvista esim.

paprikaa.

Leikkasin palasiksi 20 g Linessa-juustosiivua (15 %) ja kaksi kinkkusiivua sekä pari suikaletta paprikaa.

Kääri kolmiot leveämmästä päästä alkaen sarviksi.

Voitele sarvet munalla ja paista +225 asteessa kullanruskeiksi :)

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Leilanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi905g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton mieto maitorahka (Pirkka), annos 250g905g633kcal108.5g36.2g4.5g0g
Rypsiöljy 603g5333kcal0g0g603g0g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g4824g16161kcal665.7g3092.4g111g289.5g
Suola, annos 3g60g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 91g159kcal4.7g34.2g0g0.5g
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g482g1693kcal125.4g12.1g130.3g0g
Sulatejuustoviipale 12% (Linessa ,lidl), annos 20g241g511kcal48.2g14.5g28.9g0g
Saunapalvikinkku, normaali (Pirkka), annos 100g241g212kcal38.6g2.2g7.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16704g49406kcal1982.2g6383.2g1769.8g580g
Valittu annoskoko8352g24703kcal991.1g3191.6g884.9g290g
Annoskoko puolitettuna4176g12352kcal495.6g1595.8g442.5g145g
Arvot/100g100g296kcal11.9g38.2g10.6g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345149