Oopperavoileivät Outin tapaan

Turvota korppujauho ja vesi kulhossa.

Ruskista pilkotut sipulit.

Lisää jauheliha.

Mausta valkosipulilla, suolalla ja valkopippurilla.

Sekoita hyvin.

Levitä taikina 9:lle paahtoleipäviipaleelle.

Kuumenna paistinpannu ja lisää oljy.

Paista leivät molemmin puolin kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Singoalla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho (Pirkka)799g2861kcal111.9g559.5g17.6g40g
Vesi1199g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 3197g4415kcal599.4g0g223.8g0g
Sipuli (kuorittu)959g259kcal12.5g46g1.9g16.3g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl360g3237kcal0g0g359.7g0g
Iso vehnäpaahto (Vaasan), annos 25g1798g4855kcal169g827.2g82.7g66.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16704g31254kcal1785.6g2865.4g1371.4g245.6g
Valittu annoskoko8352g15627kcal892.8g1432.7g685.7g122.8g
Annoskoko puolitettuna4176g7814kcal446.4g716.4g342.9g61.4g
Arvot/100g100g187kcal10.7g17.2g8.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=367657