Linssikeitto

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä ja sirottele paprikapulveri sekaan.

Sekoittele.

Sipulin ei tarvitse ruskistua vaan saada vain hieman väriä.

Kuori perunat ja pilko pieniksi paloiksi.

Lisää kaikki ainekset ja keitä kannen alla n. 35min.

Lisää tarvittaessa suolaa sekä mustapippuria.

Tarjoile sopan kanssa leipää ja juustoa.

Sitruunasiivuista saat kivaa makua soppaan.

Lähde: Kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)66g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.8g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Oliiviöljy 12g105kcal0g0g11.8g0g
Paprikajauhe 0.9g2.8kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Linssi, punainen, Go Green131g427kcal31.5g64.3g1.3g15.8g
Vesi547g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef kasvis (Knorr), annos 28g12g15kcal0.3g0.7g1.1g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g53g32kcal0.8g6.8g0.1g0.5g
Tomaattipyree, Pirkka13g11kcal0.4g2.5g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1673g1221kcal68.2g156g29.2g36g
Valittu annoskoko837g611kcal34.1g78g14.6g18g
Annoskoko puolitettuna418g305kcal17.1g39g7.3g9g
Arvot/100g100g73kcal4.1g9.3g1.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322442