Tonnikalapasta (Ruokamaailma)

Valuta tonnikalat.

Leikkaa huolellisesti pesty purjo ohuiksi suikaleiksi.

Hienonna paprika pieniksi kuutioksi.

Kuullota purjoa ja paprikaa hetken aikaa öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää valmis valkosipuli-yrttikastike, tomaattisose, vesi sekä kalaliemikuutio.

Anna kiehua miedolla lämmöllä muutaman minuutin.

Lisää kastikkeeseen tonnikalapalat sekä hienonnettu tilli.

Tarjoile esim.

fusillipastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Kaipie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 8.8g2.6kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Kalaliemikuutio 10g29kcal1g3.3g1.3g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 88g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 53g40kcal2.4g6.8g0.1g0.5g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit219g285kcal6.6g4.4g28.5g0g
Purjosipuli88g17kcal1.6g2.1g0.2g1.8g
Paprika punainen 114g33kcal1.1g5.1g0.5g2.2g
Tonnikala öljyssä 245g465kcal66.5g0g22.1g0g
Ruokaöljy keskiarvo 12g108kcal0g0g12.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1673g1961kcal159g43.6g130.2g9.6g
Valittu annoskoko837g980kcal79.5g21.8g65.1g4.8g
Annoskoko puolitettuna418g490kcal39.8g10.9g32.6g2.4g
Arvot/100g100g117kcal9.5g2.6g7.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62080