Oopperavoileivät Outin tapaan

Turvota korppujauho ja vesi kulhossa.

Ruskista pilkotut sipulit.

Lisää jauheliha.

Mausta valkosipulilla, suolalla ja valkopippurilla.

Sekoita hyvin.

Levitä taikina 9:lle paahtoleipäviipaleelle.

Kuumenna paistinpannu ja lisää oljy.

Paista leivät molemmin puolin kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Singoalla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho (Pirkka)800g2864kcal112g560g17.6g40g
Vesi1200g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 3200g4419kcal600g0g224g0g
Sipuli (kuorittu)960g259kcal12.5g46.1g1.9g16.3g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl360g3240kcal0g0g360g0g
Iso vehnäpaahto (Vaasan), annos 25g1800g4860kcal169.2g828g82.8g66.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16720g31284kcal1787.4g2868.2g1372.6g245.8g
Valittu annoskoko8360g15642kcal893.7g1434.1g686.3g122.9g
Annoskoko puolitettuna4180g7821kcal446.9g717.1g343.2g61.5g
Arvot/100g100g187kcal10.7g17.2g8.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=367657