Raparperipiirakka

Rasva ja sokeri vaahdoksi, kananmunat joukkoon, jauhojen joukkoon leivinjauhe, lisää jauhot ja kaurahiutaleet taikinaan, lisää maito, sekoita.

Kaada uunipellille ja levitä.

Asettele raparperipalaset taikinan päälle.

sekoita rahka ja kermaviili, kananmunat ja sokeri, mausta vanilliinisokerilla.

Levitä raparperien päälle.

Lykkää uuniin 225 asteeseen n. 45-50 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale 75g280kcal10.9g42.7g5.5g7.5g
Margariini 70%, keiju laktoositon 101g626kcal0g0g70.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 73g251kcal7.4g51.1g0.9g2.6g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 75g20kcal2.5g2.3g0g0g
Ehrmann rasvaton maitorahka (Ehrmann), annos 250g94g52kcal8g4.7g0.2g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g75g60kcal1.9g3g4.5g0g
Sokeri 64g258kcal0g63.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 82g118kcal10.3g0.2g8.4g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 7.5g25kcal0g6.1g0g0.1g
Raparperi 187g63kcal1.3g10.3g0.2g2.6g
Leivinjauhe 3.7g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1674g3519kcal85g370.8g181g25.6g
Valittu annoskoko837g1760kcal42.5g185.4g90.5g12.8g
Annoskoko puolitettuna419g880kcal21.3g92.7g45.3g6.4g
Arvot/100g100g210kcal5.1g22.2g10.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201475