Hirvenlihamureke

Sekoita porkkanaraaste ja pilkotut sipulit.

Lisää suola ja anna hetken suolan irrottaa nesteitä.

Lisää joukkoon korppujauhot ja jauheliha, mausta pippurilla, paprika- ja sipulijauheella.

Öljyä pitkula vuoka ja painele mureke siihen.

Paista 200'c n. 30min.

Anna vetäytyä n 15min ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Sannakle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis539g604kcal118.6g0g16.2g0g
Porkkanaraaste 200g112g30kcal0.7g6g0.2g2.8g
Sipuli (kuorittu)39g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Valkosipuli 5.6g6.1kcal0.4g0.9g0g0.1g
Korppujauho (Myllyn Paras)23g83kcal3.1g16.3g0.6g0.9g
Rypsiöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Hirvenjauheliha oma saalis84g94kcal18.4g0g2.5g0g
Porkkanaraaste 200g17g4.7kcal0.1g0.9g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)6.1g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.1g0g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)3.5g13kcal0.5g2.5g0.1g0.1g
Rypsiöljy 0.9g7.9kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1674g1811kcal285g57.8g52.4g10.2g
Valittu annoskoko837g906kcal142.5g28.9g26.2g5.1g
Annoskoko puolitettuna419g453kcal71.3g14.5g13.1g2.6g
Arvot/100g100g108kcal17g3.5g3.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307852