Maa-artisokka-vihannes keitto

80 g sipuli
100 g porkkana
100 g fenkoli
60 g sieniä
70 g lehtiselleri
10 g yrttejä, chiliä maun mukaa
kuullota em vihannekset öljyssä.

Lisää vesi liemikuutio ja ja vähän lihaliemitiivistettä.

Keitä 10-15 minuuttia.

Lisää keitetyt ja kuoritut maa-artisokat n 350 g soseutettuna, keitä vielä 10 min ja lopuksi lisää keitetty spagetti tai raakana maa-artisokkien kanssa

1,7 l vettä

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 558 grammaa

Kauris65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 30g10kcal0.2g1.7g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)24g6.5kcal0.3g1.2g0g0.4g
Fenkoli, annos 100g30g9kcal0.4g2.2g0.1g0.9g
Maa-artisokka 120g55kcal0.6g9.8g0.2g4.8g
Lehtiselleri 21g2.7kcal0.2g0.2g0g0.2g
Kanttarelli, tuore, annos 100g21g5kcal0.4g0.6g0.1g0.4g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Oliiviöljy 6g53kcal0g0g6g0g
Vesi510g0kcal0g0g0g0g
Spagetti, keitetty, suolaa 75g72kcal2.3g14.7g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1674g428kcal8.8g60.8g13.6g16.4g
Valittu annoskoko837g214kcal4.4g30.4g6.8g8.2g
Annoskoko puolitettuna419g107kcal2.2g15.2g3.4g4.1g
Arvot/100g100g26kcal0.5g3.6g0.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431404