Kasviskeitto ala hehtaari

Kuumenna vesi+liemikuutio, lisää jäiset kasvikset pussista.

Keitä noin 15-20 min. Lisää paloiteltu juusto, keitä kunnes juusto sulaa, soseuta vaikka sauvasekoittimella.

Mausta 1-2 tl suolalla ja 2-3 rkl rakunalla.

Todella herkullista.

Kokeile muitakin juustoja, ainakin viherpippuri sopii tosi hyvin.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio 4.6g14kcal0.4g0.6g1.1g0.1g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g104g292kcal19.8g0g22.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 417g0kcal0g0g0g0g
Apetit peruna ja keittokasvis (Apetit), annos 100g312g178kcal4.4g38.7g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1675g967kcal49.2g78.6g49.2g0.2g
Valittu annoskoko838g484kcal24.6g39.3g24.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna419g242kcal12.3g19.7g12.3g0.1g
Arvot/100g100g58kcal2.9g4.7g2.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160250