Jauhelihakeitto Ipatzun tapaan

Ruskista jauheliha ja kaada ylimääräinen rasva pois.

Kuori peunat, sipuli ja juurekset, leikaa kuutioiksi.

keitä vesi, mausta pippurilla, chilillä, paprikalla ja chilikastikkeella, lisää sipuli ja anna hautua noin 15 min.
Lisöö juurekset ja hauduta artti, lisää peruna ja paprika anna kypsyä kunnes peruna on kiinteää.

Lisää ruskistettu jauheliha, kuumenna kiehuvaksi ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 417g0kcal0g0g0g0g
Chilikastike original, Felix6.3g5.5kcal0.1g0.9g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi9g26kcal0.8g0.6g2.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 167g127kcal3.1g25.9g0.3g1.7g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Porkkana 42g14kcal0.3g2.3g0.1g1.1g
Selleri, annos 50g21g2.9kcal0.2g0.6g0g0g
Palsternakka 21g13kcal0.1g2.5g0.1g0.9g
Paistijauheliha 10%84g142kcal16.7g0g8.3g0g
Paprika, punainen21g5.4kcal0.2g1g0.1g0.4g
Persilja 8.3g2.3kcal0.1g0.1g0g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1675g698kcal44.2g71.8g22.2g11g
Valittu annoskoko838g349kcal22.1g35.9g11.1g5.5g
Annoskoko puolitettuna419g175kcal11.1g18g5.6g2.8g
Arvot/100g100g42kcal2.6g4.3g1.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187619