Kaalinlaskija

Kuumenna wokkipannu tai vastaava, laita voi ja öljy pannulle, laita muutama rosépippuri rasvaan paistumaaan hetkeksi, Lisää suikaloitu kaali ja paista melko kovalla lämmöllä niin, että kaali hiukan ruskistuu sieltätäältä ja tuoksuu makealle.

Pienennä porkkanat haluamaasi muotoon ja lisää pannulle, paista hetkinen ja lisää sitten jauheliha, aurajuusto ja koskenlaskija, paista ja sulattele ainekset kokoon ja lisää pilkottu sipuli, sekoita ja mausta suolalla, meiramilla, kurkumalla ja valkopippurilla, anna hautua n.15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.3g56kcal0g0g6.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g6.3g46kcal0.1g0.1g5g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g16g53kcal3.1g0g4.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g125g35kcal0.7g7.4g0.2g3.1g
Kaali, valkokaali313g66kcal3.7g10.6g0.6g6.6g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto78g219kcal14.8g0g17.2g0g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Jauheliha, sika-nauta 250g554kcal43.8g0g42.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1675g2080kcal133.6g40.4g152.8g20.8g
Valittu annoskoko838g1040kcal66.8g20.2g76.4g10.4g
Annoskoko puolitettuna419g520kcal33.4g10.1g38.2g5.2g
Arvot/100g100g124kcal8g2.4g9.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314158