Ruispuolukkapuuro

Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa ja vispilöi joukkoon puolukat, jauhot ja sokeri.

Anna puuron hautua liedellä miedolla lämmöllä välillä sekoittaen noin 1 tunti.

Mitä pidempään se saa hautua sitä makeampaa siitä tulee.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 6750g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 675g1995kcal59.1g351g16.9g93.8g
Puolukka 900g349kcal4g61.2g4.5g23.4g
Canderel makeutusjauhe45g173kcal1.3g41.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16740g5034kcal128.8g908.2g42.8g234.4g
Valittu annoskoko8370g2517kcal64.4g454.1g21.4g117.2g
Annoskoko puolitettuna4185g1259kcal32.2g227.1g10.7g58.6g
Arvot/100g100g30kcal0.8g5.4g0.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93315