Porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää kuivat aineet ja öljy vaahtoon.

Lisää viimeisenä porkkanaraaste.

Paista pohjaa uunissa 175 asteessa 30 min.
Sekoita kuorrutteen aineet keskenään (tuorejuusto, tomusokeri, vaniljasokeri) ja levitä seos jäähtyneen kakun päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Tulppaani8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 1360g5520kcal0g1358.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 960g1205kcal105.6g2.5g86.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 780g2676kcal79.5g546g9.4g27.3g
Vehnälese 80g183kcal10.6g12.3g3.6g30g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g80g291kcal2.8g63.7g2.8g0g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g40g160kcal0g39.6g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl800g7200kcal0g0g800g0g
Porkkanaraaste 200g2400g648kcal14.4g127.2g4.8g60g
Tomusokeri 1dl=60g600g2400kcal0g600g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g32g128kcal0g31.7g0g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 1200g3464kcal132g36g312g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16744g47891kcal694g5665.4g2438.4g235g
Valittu annoskoko8372g23946kcal347g2832.7g1219.2g117.5g
Annoskoko puolitettuna4186g11973kcal173.5g1416.4g609.6g58.8g
Arvot/100g100g286kcal4.1g33.8g14.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=239696