Tonnikalacrepet

Letut: kaada 5 dl maitoa kulhoon, sekoita siihen kanamunat, vehnäjauho, voi (tai rypsiöly) ja suola.

Anna seistä n. puoli tuntia ja paista pannulla.

Täyte: Sekoita tonnikala, tuorejuusto, ruokakerma ja tuorejuusto, lisää hieman tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Ts77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt3503g1611kcal112.1g168.1g52.5g0g
Kananmuna 50g(kpl)701g883kcal77.1g2.1g63.1g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen70g504kcal0.7g0.7g56g0g
Suola, annos 3g21g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%701g1121kcal18.9g18.9g105.1g0g
Tonnikala öljyssä 1051g1994kcal285g0g94.6g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g701g490kcal77.1g17.5g10.5g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli701g2102kcal25.2g29.4g210.2g0g
Tilli tuore14g3.6kcal0.5g0.1g0.1g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 911g3125kcal92.8g637.5g10.9g31.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16744g23669kcal1378.8g1748.6g1206g64.4g
Valittu annoskoko8372g11835kcal689.4g874.3g603g32.2g
Annoskoko puolitettuna4186g5917kcal344.7g437.2g301.5g16.1g
Arvot/100g100g141kcal8.2g10.4g7.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361689