Juustoinen savuporokeitto

Hienonna sipuli ja kuulota rasvassa, Lisää jauhot ja sekoita.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Anna kiehua 10 min. Lisää paloiteltu sulatejuusto ja ruokakerma ja sekoita, kunnes juusto täysin sulanut.

Mausta keitto ja lisää savupororouhe.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Mummu53
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas875g2450kcal166.3g0g192.5g0g
Sipuli (kuorittu)350g95kcal4.5g16.8g0.7g5.9g
Voi 210g1523kcal2.5g0.8g170.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 210g721kcal21.4g147g2.5g7.3g
Vesi4200g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi77g216kcal6.9g5.4g17.7g0.1g
Ruokakerma Valio 5%1400g840kcal16.8g39.2g70g0g
Poronliha 1050g1338kcal226.4g0g47.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16744g14363kcal889.6g418.4g1002.8g26.6g
Valittu annoskoko8372g7182kcal444.8g209.2g501.4g13.3g
Annoskoko puolitettuna4186g3591kcal222.4g104.6g250.7g6.7g
Arvot/100g100g86kcal5.3g2.5g6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432283