Kasvissosekeitto

Kaikki juurekset paloiksi ja kiehumaan veteen, niin että juuri ja juuri peittyvät + liemijauhe.

Kun kypsää, soseuta sauvasekoittimella.

Kannattaa ottaa ensin lientä pois kannulla, ettei tule liian löysää.

Soseuta sulatejuusto myös.

Lisää persilja (lehtipersilja tosi hyvää).

Jos haluat nyt löysempää, voit lisätä keitinlientä.

TOSI HYVÄÄ!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Katala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g105g174kcal18.3g22.4g1.3g0.8g
Persilja 350g96kcal4.8g3.9g0.7g28g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas701g1962kcal133.1g0g154.1g0g
Bataatti, kuorittu 1051g851kcal16.5g176.9g0.5g31.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g3503g981kcal21g208.4g7g87.6g
Peruna, keskikokoinen 60g1261g757kcal18.9g163.9g1.3g11.3g
Sipuli (kuorittu)350g95kcal4.6g16.8g0.7g6g
Purjosipuli 1051g241kcal19g25.2g2.1g22.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16744g10310kcal472.4g1235g335.4g374.6g
Valittu annoskoko8372g5155kcal236.2g617.5g167.7g187.3g
Annoskoko puolitettuna4186g2578kcal118.1g308.8g83.9g93.7g
Arvot/100g100g62kcal2.8g7.4g2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54926