Kanaperunavuoka

Viipaloi perunat, sipuli ja tomaatit.

Ruskista kana kevyesti pannulla (käytä tarvittaessa öljyä).

Voitele vuoka kevyesti oliiviöljyllä.

Lado perunat, sipuli, tomaatit, kana ja tuorejuusto kerroksittain vuokaan, jätä kuitenkin perunakerros päällimmäiseksi.

Sekoita kerma ja vesi, lisää seokseen mielesesi mausteet ja suola.

Kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa 175C kunnes perunat ovat kypsiä (n. 1½-2h).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Tildacay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 2601g1971kcal48.6g401.1g5.2g26g
Tomaatti 860g196kcal4.8g29.7g2.6g12g
Punasipuli, kuorittu, 100g400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g332g532kcal26.6g13.3g43.2g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g1321g726kcal40.9g84.5g26.4g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa1721g2237kcal309.7g22.4g94.6g0g
Oliiviöljy 100g885kcal0g0g100g0g
Vesi, vesijohtovesi 1001g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 40g1kcal0.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16752g13311kcal872.2g1140.4g545.6g89.6g
Valittu annoskoko8376g6655kcal436.1g570.2g272.8g44.8g
Annoskoko puolitettuna4188g3328kcal218.1g285.1g136.4g22.4g
Arvot/100g100g80kcal5.2g6.8g3.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123634