Jauheliha-papukastike+spagetti

Keitä spagetti liemikuutiolla maustetussa vedessä (n. 8-10 min.)
Kuullota sipulisilppu öljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta mustapippurilla ja jauhelihamausteella.

Lisää pavut kastikkeineen anna lämmetä hetki ja lisää pasta-aines.

Anna hautua kannen alla n. 5 min.
Lisää keitetty valutettu spagetti kastikeen joukkoon tai tarjoa erikseen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 745 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g2.3g5.4kcal0.1g0.9g0.1g0g
Spaghetti fiberup (Gallo), annos 80g68g211kcal8.1g42.5g1g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen81g113kcal15.4g0g5.7g0g
Sipuli (kuorittu)26g6.9kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa 96g84kcal4.9g11g1.1g4.8g
Dolmio Light Classico Bolognese113g42kcal1.4g8.8g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1676g985kcal60.4g128.8g23g12g
Valittu annoskoko838g492kcal30.2g64.4g11.5g6g
Annoskoko puolitettuna419g246kcal15.1g32.2g5.8g3g
Arvot/100g100g59kcal3.6g7.7g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=119692