Balsamicosilakat

Laita nahattomaksi kuoritut silakkafileet likoamaan etikka-suolaveteen vähintään neljäksi tunniksi, mieluiten yön yli. n. 300g silakkaa, 5 dl vettä, 0,5 rkl suolaa 0,5 dl väkiviinietikkaa.

Valuta silakat huolella.

Sekoita marinadi ja kaada silakoiden päälle.

Silakat ovat valmiita nautittavaksi vuorokauden kuluttua, mutta parhaimmillaan ne ovat 2-3 vrk:n jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 479 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g8.7g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 42g171kcal0g42g0g0g
Viinietikka balsami88g31kcal0g0.9g0g0g
Rypsiöljy rainbow175g1575kcal0g0g175g0g
Silakkafilee 525g755kcal84g0g46.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1676g5061kcal168g85.8g443.4g0g
Valittu annoskoko838g2531kcal84g42.9g221.7g0g
Annoskoko puolitettuna419g1265kcal42g21.5g110.9g0g
Arvot/100g100g302kcal10g5.1g26.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=70794