Tonnikalalasagne joben tapaan

Laita tonnikalat valumaan ja ota säilöön 1 dl nestettä.

Purista sitruunan mehu.

Pilko pieneksi sipuli, suolakurkku, paprika, vs ja purjo, raasta porkkanat.

Kiehauta siitä desistä nestettä ja 1 kalaliemikuutio liemi, isolle paistinpannulle kaikki muu paitsi lasagnelevyt ja mustaleima-keitto.

Anna muhentua ja mausta esim oregano, mustapippurirouhe ja suola.

Vuoan pohjalle ensin tonnikala/kasvisseosta, sen päälle juustokeittoa, sitten levyjä ja taas uudelleen, niin kauan että levyt ja täyte on tasattu vuokaan.

Uuniin ja noin 200 astetta ja 50 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 559 grammaa

Jobelix72

Therezza sanoi...

Näkyy...\r\n

maanantai 18.08.2014 klo 20:06

Jobelix72 sanoi...

Ai että täh? Kysyy maalaistollo ;)

sunnuntai 24.08.2014 klo 20:12

AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvälasagnelevyt, raaka (Rainbow), annos 17g45g148kcal5.8g28.3g1.2g3.7g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)234g82kcal2.3g16.1g1.2g3.3g
Sipuli (kuorittu)53g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.8g5kcal0.4g0.8g0g0.1g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g135g148kcal33.7g0g1.3g0g
Suolakurkku (Rainbow)60g18kcal0.5g3.5g0.1g0g
Paprika, punainen36g9kcal0.3g1.7g0.1g0.7g
Porkkana, tuore45g13kcal0.3g2.5g0.1g1.1g
Purjosipuli 30g6.9kcal0.5g0.7g0.1g0.6g
Viola mustaleimajuustokeitto (Valio), annos 500g150g150kcal3.9g7.2g11.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 30g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0,4% rasvaa (Knorr), annos 10g3g7.8kcal0.4g0.3g0.6g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore14g3.4kcal0g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1677g1211kcal97.6g129.6g33.2g20.8g
Valittu annoskoko839g606kcal48.8g64.8g16.6g10.4g
Annoskoko puolitettuna419g303kcal24.4g32.4g8.3g5.2g
Arvot/100g100g72kcal5.8g7.7g2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435026