Kalakeitto itämainen

Pilko sipuli, porkkanat, perunat, lanttu, paprika ja gaffir-limen 4 lehteä.

Freesaa niitä oliiviöljyssä.

Lisää 3 ruokalusikallista karria.

Freesaa hetki.

Lisää kaksi litraa kiehuvaa vettä.

Lisää sulatejuusto kiehuvaan nesteeseen.

Hauduta vihannekset kypsiksi.

Lisää seitipalat ja hauduta 5 minuuttia.

Lisää hakattua korianteria ja persiljaa.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 419 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seitifilee, Alaskan, pakaste, Lidl2000g1540kcal340.1g0g20g0g
Sipuli (kuorittu)500g135kcal6.5g24g1g8.5g
Vesi, vesijohtovesi 3334g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1000g600kcal15g130g1g9g
Porkkana, keskikokoinen 65g333g93kcal2g19.8g0.7g8.3g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl667g1134kcal120g9.3g66.7g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g45g398kcal0g0g45g0g
Lanttu 500g144kcal5g23g1.5g9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16760g8089kcal977.2g412.2g271.8g69.6g
Valittu annoskoko8380g4045kcal488.6g206.1g135.9g34.8g
Annoskoko puolitettuna4190g2022kcal244.3g103.1g68g17.4g
Arvot/100g100g48kcal5.8g2.5g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137353