Karppipannari

Kaikki ainekset kulhossa sekaisin ja taikina uunivuoalle, joka on voideltu.

Taikina hyvin löysää.

Ensin uuniin 220-225 asteeseen n. 20 minuutiksi ja sitten 160 asteeseen n.10 minuutiksi, kunnes pannarin pinta on ruskea.

Tarjoillaan marjojen kanssa! :)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Heidiihh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 320g2321kcal3.8g1.3g260.2g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g1280g7680kcal268.8g84.5g691.2g0g
Kananmuna kuoreton 3520g5021kcal440g10.6g360.8g0g
Kuohukerma,valio,2dl3200g10880kcal64g96g1120g0g
Suola, annos 3g48g0kcal0g0g0g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g16g61kcal0.2g15g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16768g51927kcal1553.6g414.8g4864.4g0g
Valittu annoskoko8384g25963kcal776.8g207.4g2432.2g0g
Annoskoko puolitettuna4192g12982kcal388.4g103.7g1216.1g0g
Arvot/100g100g310kcal9.3g2.5g29g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=112903