Hapankaalikeitto (Luomu Naudanliha)

500 g Naudanlihaa

2 Porkkanaa

2 Sipulia

5 Perunaa

250 g Hapankaali

Tomaattipyree

Suolaa ja pippuria maun mukaan

Keitä Liha 1 Tunnin
Paloittele vihannekset
ja heitä kattilaan keitä 15 minuuttia tai niin kauan kunnes peruna on valmis

Syö smetanan kera

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Myokine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g832g233kcal5g49.5g1.7g20.8g
Naudanliha keskiarvo 3200g4886kcal617.6g0g268.8g0g
Sipuli (kuorittu)640g173kcal8.3g30.7g1.3g10.9g
Peruna, keskikokoinen 60g1920g1152kcal28.8g249.6g1.9g17.3g
Hapankaali (Rasilainen)1600g288kcal28.8g28.8g4.8g32g
Suola, annos 3g96g0kcal0g0g0g0g
Smetana96g374kcal2g2.1g40.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16768g14213kcal1381g721.4g637.6g162g
Valittu annoskoko8384g7107kcal690.5g360.7g318.8g81g
Annoskoko puolitettuna4192g3553kcal345.3g180.4g159.4g40.5g
Arvot/100g100g85kcal8.2g4.3g3.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225032