Parsakaaliherkkusieni-keitto

VINKKI: lisää ohjeeseen tofua, jos haluat kasvattaa proteiinin määrää.

Skippaa kookoskerma, jos haluat vähentää rasvaa.

1. Hienonna sipulit, valkosipulin kynnet, inkivääri sekä chilit.

Kuumenna kattilassa öljy, kalaliemi sekä soijakastike.

Lisää sipulit, inkivääri ja chilit kattilaan ja anna paistua hetki.

2. Poista parsakaalin kerästä kannat ja kuori ne. Lisää kannat pilkottuina kattilaan.

3. Lisää n. litra vettä.

4. Kiehauta 5-10 min.
5. Pilko parsakaalin ruusuke isoiksi paloiksi.

Halkaiset herkkusienet.

Lisää nämä kattilaan ja keitä lyhyesti (10-15min).

Lisää vettä tarvittaessa.

6. Lisää lopuksi kookoskerma.

7. Suurusta maissijauholla.

8. Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Rose30

Rose30 sanoi...

Kasvisten keittoajat ovat arvioita. Kannattaa tarkkailla, sillä kypsyvät helposti liian pehmeiksi. \r\nTähän ohjeeseen lisättiin kolme punaista chilipalkoa, joista tulee mukavasti särmää :)

keskiviikko 29.02.2012 klo 15:39

AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni 1281g204kcal26.9g3.8g4.2g19.2g
Parsakaali brokkoli 3843g1347kcal177.5g74.9g11.5g96.1g
Kookoskerma, kara1281g3202kcal58.9g16.7g320.2g0g
Sipuli (kuorittu)641g173kcal8.3g30.7g1.3g10.9g
Kalaliemi (kake) (Maggi)256g641kcal15.4g107.6g15.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl288g2594kcal0g0g288.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g77g80kcal6.1g12.5g0.5g1.5g
Chili paprika punainen192g77kcal3.8g17.3g0g0g
Soijakastike 231g139kcal11.9g21.9g0.2g0g
Maissijauho, hienoksi jauhettu 103g389kcal5.7g85.9g1.4g1.9g
Inkivääri, tuore, silputtu192g154kcal3.5g34.2g1.5g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16768g17998kcal636g811g1288.8g266.8g
Valittu annoskoko8384g8999kcal318g405.5g644.4g133.4g
Annoskoko puolitettuna4192g4500kcal159g202.8g322.2g66.7g
Arvot/100g100g107kcal3.8g4.8g7.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276553