Ratatualle

Paista kevyesti öljyssä porkkanat ja sipulit lisää vesi ja vihannes lientä anna hautua 20 min. paista loput raaka-aineet mausta mustapippurilla timjamilla ja oregaanolla lisää tl hunajaa ja paseerattu tomaatti jatka hauduttamista 10 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2795 grammaa

Aipi1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g900g252kcal5.4g53.5g1.8g22.5g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 60g198kcal0.3g48.5g0g0g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl75g666kcal0g0g75g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)1500g450kcal15g90g3g15g
Nauris 600g165kcal6g25.2g1.8g11.4g
Parsakaali brokkoli 1050g368kcal48.5g20.5g3.1g26.2g
Paprika, punainen900g231kcal8.1g41.4g3.6g18g
Sipuli 1800g545kcal22.5g86.4g3.6g30.6g
Kesäkurpitsa zucchini 1200g217kcal6.7g30g4.8g8.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16770g6182kcal225g791g193.4g264.2g
Valittu annoskoko8385g3091kcal112.5g395.5g96.7g132.1g
Annoskoko puolitettuna4193g1546kcal56.3g197.8g48.4g66.1g
Arvot/100g100g37kcal1.3g4.7g1.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=58753