Maukas jauhelihakeitto

Juureskuutiot voi halutessaan jättää pois.

Laita vesi lihaliemikuutioineen kiehumaan.

Paista pilkottu sipuli sekä paprika ja jauheliha.

Lisää paistetut paprikat, sipulit ja jauhelihat veteen, sekä juureskuutiot halutessasi.

Tämän jälkeen laita tomaattimurska ja puoli pakettia koskenlaskijaa.

Kiehuta settiä n. 20 min. Tulisempaa makua kaipaavat voivat lisätä vielä hyppysellisen chiliä maustamaan keittoa.

Keitto on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Hdvg
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1401g2325kcal266.1g0g140.1g0g
Vesi3502g0kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen350g90kcal3.2g16.1g1.4g7g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto438g1226kcal83.2g0g96.3g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g1401g588kcal22.4g120.5g1.4g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g350g95kcal4.6g16.8g0.7g6g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl70g175kcal8.4g1.1g15.4g0.1g
Apetit Juureskuutiot (Apetit), annos 250g875g236kcal7g44.6g3.5g25.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16772g9469kcal789.8g398.2g517.6g76.6g
Valittu annoskoko8386g4735kcal394.9g199.1g258.8g38.3g
Annoskoko puolitettuna4193g2367kcal197.5g99.6g129.4g19.2g
Arvot/100g100g57kcal4.7g2.4g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=392757