Pekoni-juusto-kasvissosekeitto

Pilko pekoni pieneksi ja valuta herkkusienet.

Ota herkkusienten neste talteen.

Kuori ja pilko kasvikset.

Laita vesi kiehumaan jossa siis mukana sienten neste.

Kun kiehuu, lisää kasvikset/juurekset ja suolaa.

Käristä kunnolla pannulla pekoni ja sienet.

Kun kasvikset ovat pehmeitä, sauvasekoittimella soseeksi, joukkoon Koskenlaskijajuusto.

Lisää lopuksi hellalla hämmentäen sieni-pekoni-seos.

Maistele maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 1138g328kcal11.4g52.3g3.4g20.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g700g196kcal4.2g41.7g1.4g17.5g
Purjosipuli 350g80kcal6.3g8.4g0.7g7.4g
Peruna, keskikokoinen 60g525g315kcal7.9g68.3g0.5g4.7g
Selleri, annos 50g525g74kcal5.3g15.8g0g0g
Vesi3502g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 805g137kcal16.9g1.6g2.4g19.3g
Pekoni rasvainen 490g1843kcal58.8g0g181.4g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g350g980kcal66.5g0.1g77g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16772g7906kcal354.6g376.4g533.6g138.8g
Valittu annoskoko8386g3953kcal177.3g188.2g266.8g69.4g
Annoskoko puolitettuna4193g1977kcal88.7g94.1g133.4g34.7g
Arvot/100g100g47kcal2.1g2.2g3.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435208