Chili pavut

Sulata pavut, tai jos käytät tuoreita papuja keitä niitä hetki.

Kuumenna öljy pannulla, lisää pilkottu chili ja valkosipuli sekä pavut pienissä erissä.

Pidä levy suhteellisen kuumana ja sekoita aineksia koko ajan etteivät pala.

Pavut saavat vähän ruskistua.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Helppojuttu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chili paprika punainen809g324kcal16.2g72.8g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g243g2146kcal0g0g242.7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g144g150kcal11.4g23.4g0.9g2.9g
Vihreä papu (Rainbow), annos 100g7192g1798kcal143.8g287.7g7.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16776g8834kcal342.8g767.8g501.6g5.8g
Valittu annoskoko8388g4417kcal171.4g383.9g250.8g2.9g
Annoskoko puolitettuna4194g2209kcal85.7g192g125.4g1.5g
Arvot/100g100g53kcal2g4.6g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197524