Kana-makaronikeitto

Ruskista sipuli ja broilerisuikala.

Lisää mausteita ja suola.

lisää makaronit ja vesi.

anna kiehua, kun lähes kypsää on makaroni, lisää paprika ja kevyt kerma kiehauta, jotta makaronit kypsiä lisää basilika.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Mammamia63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3600g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 101g891kcal0g0g100.8g0g
Broilerisuikaleet1620g1980kcal345.1g0g64.8g0g
Sipuli (kuorittu)720g194kcal9.4g34.6g1.4g12.2g
Valkosipuli 144g156kcal11.4g23.5g0.9g3g
Makaroni, pasta 1080g3535kcal110.1g717.1g11.9g36.2g
Paprika keltainen 360g109kcal3.4g18.4g0.7g7.2g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g720g864kcal23.8g34.6g72g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 7.2g18kcal1g1.5g0.3g2.9g
Curryjauhe (-), annos 5g18g59kcal1.8g9g1.8g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16776g15612kcal1012g1677.4g509.2g126.6g
Valittu annoskoko8388g7806kcal506g838.7g254.6g63.3g
Annoskoko puolitettuna4194g3903kcal253g419.4g127.3g31.7g
Arvot/100g100g93kcal6g10g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396358