Perukan paholaishillo

Pilko kuoritut tomaatit ja siemenettömät paprikat ja chilit.

Murskaa valkosipulit ja lisää mausteet.

Anna kiehua puolisen tuntia ja lisää etikka ja hillosokeri ja keitä 5 min.
Jäähdytä hetki ja purkita.

Säilytä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1678 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 400g91kcal2.2g13.8g1.2g5.6g
Paprika punainen 200g59kcal1.9g9g0.8g3.8g
Chili paprika punainen30g12kcal0.6g2.7g0g0g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 2.5g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.5g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Väkiviinaetikka 25g8.3kcal0g0.1g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g165g644kcal0g161.7g0g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1678g1668kcal12.2g380.4g4.4g20.4g
Valittu annoskoko839g834kcal6.1g190.2g2.2g10.2g
Annoskoko puolitettuna420g417kcal3.1g95.1g1.1g5.1g
Arvot/100g100g99kcal0.7g22.7g0.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200126